Video’s

INSTRUCTIEVIDEO’S

De kwaliteit van jouw BIM is heel belangrijk als je er daadwerkelijk voordeel uit wilt halen. Om gebruik te kunnen maken van onze interne ORANGE BUTTON® BIM firestop ontwerp software moet er minimaal een bepaalde hoeveelheid informatie verwerkt zijn in BIM. De verantwoordelijkheid voor het verwerken van de juiste informatie in BIM ligt bij de modellerende partijen van het constructief, bouwkundig, werktuigbouwkundig en elektrotechnisch model.


SPARINGEN IN BRANDWRENDE WANDEN EN VLOEREN

In onderstaande video wordt uitgelegd waarom sparingen niet fysiek verwerkt  moeten worden in brandwerende wanden en vloeren.

BRANDWERENDHEID (WBDBO) IN CONSTRUCTIEF MODEL

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de brandwerendheid (WBDBO) op een juiste manier in het constructief model verwerkt moet worden, conform de BIM Basis ILS.


BRANDWERENDHEID (WBDBO) IN BOUWKUNDIG MODEL

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de brandwerendheid (WBDBO) op een juiste manier in het bouwkundig model verwerkt moet worden, conform de BIM Basis ILS.

TYPE & DIKTE ISOLATIE IN WERKTUIGBOUWKUNDIG MODEL

 In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de isolatie rondom buisdoorvoeringen op een juiste manier in het werktuigbouwkundig model verwerkt moet worden.


TYPE BRANDKLEP IN WERKTUIGBOUWKUNDIG MODEL

 In onderstaande video wordt uitgelegd hoe het type brandklep op een juiste manier gespecificeerd dient te worden in het werktuigbouwkundig model.

OPBOUW FLEXIBELE WAND IN BOUWKUNDIG MODEL

 In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de opbouw van een flexibele wand en de materiaal keuze kan worden verwerkt in het bouwkundig model.